MONOBLOCK-2
Rešitev Priklopi in Uporabljaj

MONOBLOCK, nova generacija brezelektričnih čistilnih naprav.

Ta nova generacija revolucionarnih izdelkov je nadaljevanje naših raziskav glede učinkovitosti čiščenja gospodinjskih odpadnih voda. Ta tehnološki izziv je bil vedno pogonska sila za rast našega podjetja in predstavlja srce naše misije: Zagotoviti najboljšo rešitev za čiščenje odpadnih voda na tržišču, ponuditi visoko kakovostne storitve in izdelke širom sveta.

Nova serija čistilnih naprav je na voljo v velikostih od 4 do 20 PE. MONOBLOCK je zadnja pridobitev v asortimaju podjetja BIOROCK in kot rešitev »vse-v-enem« ponuja ekstremno kompakten sistem, ki vključuje tako primarni usedalnik kot biološko enoto.

Ta tehnološka novost je na voljo v dveh izvedbah: MONOBLOCK-2 sistem, ki je opremljen z 2.000 litrskim primarnim prekatom (primarni usedalnik) in MONOBLOCK-3 sistem, ki je opremljen z 3.000 litrskim primarnim prekatom. Omenjeni konfiguraciji omogočata širši nabor možnih področij uporabe ter hkrati ponujata možnost specifičnih uporab v projektih z različnimi organskimi obremenitvami.

MONOBLOCK sistemi po našem mnenju predstavljajo vizijo trga v katerem deluje tudi BIOROCK.

Novi MONOBLOCK sistem, koncentrat tehnoloških prednosti za ekonomično in izredno zanesljivo rešitev:

Z namenom slediti filozofiji znamke BIOROCK in trenutnega asortimaja, je delovanje sistema MONOBLOCK povsem brez električne energije, s čimer se izognemo tveganju za neuspeh in hkrati zagotavljamo minimalne stroške obratovanja in vzdrževanja.

Naslednja generacija BIOROCK čistilnih naprav je pozicionirana kot ena izmed najbolj kompaktnih na tržišču; primarni usedalnik in biološka enota sta združena v eno samo posodo. Posledično je tlorisna površina sistema zelo omejena: samo 6 m2.

MONOBLOCK rešitve so zelo lahke in dostavljene kot pred-sestavljene, kar omogoča enostavno in hitro namestitev z minimalnimi posegi v okolje/vrt. Namestitev MONOBLOCK rešitve se lahko izvede ve enem samem dnevu, s čimer so stroški montaže res nizki.

Strošek nakupa MONOBLOCK sistema je zelo konkurenčen na tržišču ciljanega trženja. Prihranki pri nakupu se dopolnjujejo z obratovalnimi stroški celotne MONOBLOCK linije, ki so med najnižjimi na tržišču. Z delovanje brez elektrike in posledično brez mehanskih delov (ti so sinonim za veliko vzdrževanja), MONOBLOCK sistemi uporabnikom omogočajo velike prihranke tako na področju porabe električne energije kot tudi pri vzdrževalnih stroških.

Čistilne naprave za gospodinjske vode so idealne za vrste hiš

MONOBLOCK rešitve so zelo odporne na daljša obdobja brez prisotnosti uporabnikov in posledično primerna za glavna domovanja kot tudi vikend/počitniške hiše, zidanice ipd. Poleg tega je namestitev sistema možna v vse vrste tal z ali brez visoke podtalnice.

Izredni učinki čiščenja

Z učinki čiščenja, ki so primerljivi z njeno večjo MONOBLOCK »sestro«, je ta zadnja pridobitev v BIOROCK družini zelo učinkovita za čiščenje odpadnih voda iz gospodinjstev.

BIOROCK medij

Naša tretja generacija izdelkov temelji na BIOROCK tehnologiji in našem čistilnem mediju, z neprimerljivo stabilnostjo in izrednimi strukturnimi lastnostmi: zaradi mineralne osnove se s časoma ne razgradi.

Primarni usedalnik perfektno odmerjene velikosti

Obe varianti rešitve MONOBLOCK (model z 2.000 ali 3.000 litrskim primarnim usedalnikom) se zelo natančno odzivata specifičnim zahtevam vsake namestitve in njenim namenom.

Opcija z visoko izpustno cevjo

MONOBLOCK sistemi imajo možnost namestitve manjše črpalke v jašek za prečrpavanje, ki pride prav v primerih ko se pojavi potreba po visokem izpustu očiščene vode (konfiguracija terena, podtalna voda ipd.).

BIOROCK lahko dobavi zelo kakovostne črpalke s čimer se omogoči opcija visokega izpusta in posledično rešitev na ključ, zaradi katere je namestitev in sestava na lokaciji hitra in enostavna ter zelo efektivna s porabo časa za končanje del.

Naveden teža in dimenzije so približne in ne-zavezujoče. Glede transporta, ravnanja in načina dvigovanja preverite naša tehnična navodila. BIOROCK sistemi morajo biti zagnane, uporabljane in upravljane kot je opisano v naših navodilih za namestitev. Vse BIOROCK enote so narejene iz HDPE (polietilen visoke gostote).

 

MONOBLOCK-2

Kapaciteta
Kapaciteta PE 4-6 oseb
Kapaciteta 2000 litri
Dimenzije
Dolžina 2790 mm
širina 1200 mm
Višina 2000 mm
Teža 369-384 kg
Volumen 2000 litri