Pulzni jašek
Za Multirock modularne namestitve

BIOROCK je skonstruiral sistem za distribucio efluenta za BIOROCK MULTIROCK modularne namestitve. Te naprave nimajo gibljivih delov ali električnih komponent in tako zmanjšajo stroške obratovanja in vzdrževanja. Sistemi MULTIROCK so idealni za stanovanjska naselja, kampinge in parkirišča za avtodomove. Te modularne rešitve ponujajo možnost fleksibilnih nadgradenj z namenom postopnega povečanja kapacitet. Prednost tega so nižji začetni stroški in porazdelitev le-teh na daljše časovno obdobje.

Sistem za distribucija efluenta je nameščen med primarnim usedalnikom in BIOROCK enoto in omogoča enakomerno distribucijo efluenta do bioloških enot. Zgrajen je iz dveh komponent:

  • Pulzni jašek (FCC) nadzira količino tekočine, ki se nizvodno pretaka do BIOROCK enot.
  • Razdelilni jašek (SB), ki omogoča enakomerno distribucijo do vseh enot.

Pulzni jašek

Pulzni jašek je prva stopnja distribucije efluenta v sistemu. Nameščen je takoj za primarnim usedalnikom in služi kot blažilec za nadzor toka proti BIOROCK enotam. Pulzni jašek (FCC) deluje kot ‘glavni rezervoar’ in omogoča umirjen pretok skozi razdelilni jašek ter garantira enakomeren dotok do vsake vzporedno vezane BIOROCK enote.

Pulzni jašek (FCC) je 100% brezelektričen in je opremljen s plovcem, ki deluje na osnovi gravitacije.

Bi radi izvedeli več?

Jörg Reder je naš Commercial Manager International in Vam bo hitro pomagal pri vseh Vaših tehničnih in komercialnih vprašanjih.

Lahko stopite v stik z Jörg preko telefona; pokličite +352 26 65 00 26 35 ali uporabite obrazec, da pošljete sporočilo.

Ali uporabite Skype!

Kliknite sem da preko Skype pokličete Jörg (Telefonski in Skype kontakt sta dosegljiva samo med delovnim časom)

Vsa polja so obvezna