Razdelilni jaški
Za Multirock modularne namestitve

BIOROCK je razvil sistem za distribucijo efluenta za MULTIROCK modularne namestitve. Te naprave nimajo nobenih mehanskih ali električnih komponent, kar posledično vodi do nižjih stroškov vzdrževanja. MULTIROCK namestitve so idealne za družinske hiše, počitniške hiše, manjša naselja, restavracije, hotele, kampe in drugi objekte. Te modularne rešitve ponujajo možnost fleksibilnih nadgradenj z namenom postopnega povečanja kapacitet. Prednost tega so nižji začetni stroški in porazdelitev le-teh na daljše časovno obdobje.

Sistem za distribucija efluenta je nameščen med primarnim usedalnikom in BIOROCK enoto in omogoča enakomerno distribucijo efluenta do bioloških enot. Zgrajen je iz dveh komponent:

  • Pulzni jašek (FCC) nadzira količino tekočine, ki se nizvodno pretaka do BIOROCK enot.
  • Razdelilni jašek (SB), ki omogoča enakomerno distribucijo do vseh enot.

Razdelilni jašek

Razdelilni jašek (SB) je druga stopnja sistema za distribucijo vode. Nameščen je takoj za pulznim jaškom (FCC) in učinkovito razdeli efluent med enotami, ki so nameščeni nizvodno downstream.

Razdelilni jašek (SB) je potrebno namestiti takrat ko so vzporedno vezane vsaj 3 enote.

Bi radi izvedeli več?

Jörg Reder je naš Commercial Manager International in Vam bo hitro pomagal pri vseh Vaših tehničnih in komercialnih vprašanjih.

Lahko stopite v stik z Jörg preko telefona; pokličite +352 26 65 00 26 35 ali uporabite obrazec, da pošljete sporočilo.

Ali uporabite Skype!

Kliknite sem da preko Skype pokličete Jörg (Telefonski in Skype kontakt sta dosegljiva samo med delovnim časom)

Vsa polja so obvezna