ECOROCK-5000
Majhna čistilna naprava ECOROCK-5000 za 30 PE

ECOROCK-5000 je kompaktna biološka enota za do 30 oseb (P.E.) (*).

Večje kapacitete: BIOROCK MULTIROCK sistemi

V kolikor so ECOROCK-5000 enote nameščene vzporedno omogočajo kapacitete za 60, 90, 120, 180 oseb (P.E.) itd.

ECOROCK-5000 enote so lahko nameščene vzporedno za primarnim usedalnikom, pulznim jaškom (FCC) in razdelilnim jaškom (SB). FCC deluje kot ‘glavni rezervoar’ in omogoča umirjen pretok skozi razdelilni jašek ter garantira enakomeren dotok do vsake BIOROCK enote. Veriga razdelilnih jaškov se uporabi takrat, ko se pojavi potreba po razdelitvi pretoka v primeru, da so vzporedno nameščene več kot 3 enote.

Dvostopenjska čistilna naprava za odpadne vode

ECOROCK-5000 je kompaktna biološka enota, ki zadosti aplikacijam v gospodinjstvih z 1-30 osebami.

BIOROCK sistem deluje kot dvostopenjska čistilna naprava. Surove odpadne vode pritečejo v primarni usedalnik, kjer se vrši pred-usedanje, ločevanje in razpad organskih trdnih snovi. Odpadna voda gre nato skozi filter efluenta in posledično v BIOROCK biološko enoto, kjer se odvija proces aerobne filtracije.

Kjer je to potrebno in/ali mogoče, se lahko ECOROCK-5000 enote namestijo tudi v obstoječe greznice (retrofit).

(*) Odvisno od zahtevane kakovosti efluenta je včasih možna obremenitev za več oseb (P.E.) na enoto kot je uradno navedeno.

Biološko čiščenje

Zadnja faza procesa čiščenja se odvija s pomočjo BIOROCK medija. Le-ta je pred-obdelana z encimi z namenom, da se doseže hiter zagon in stimulira rast pravilnih tipov bakterij; te bakterije naselijo celoten medij v zelo velikem številu in hitro razgrajujejo organski odpad. Filozofija čiščenja je bila razvita okoli kombinacije aerobne/anoksične degradacije in filtracije. Prednost BIOROCK tehnologije je tudi: minimalno vzdrževanje, možnost obvladovanja občasnih (sezonskih) dotokov (npr. počitniške hiše, kampingi itn.).

Revolucionarna tehnologija

ECOROCK enote so opremljene enote za ravnanje z odpadnimi vodami, ki zagotavljajo stalno kvaliteto efluenta, ki ustreza najvišjim standardom. Tehnika biološkega čiščenja ne zahteva električne energije ali gibljivih delov. Posledica tega so izredno nizki stroški vzdrževanja in obratovanja z najvišjo možno zanesljivostjo. Enote so sestavljene iz rezervoarjev za katere se uporablja zelo odporen HDPE (polietilen visoke gostote), vsebujejo pa tudi lahke in nevpadljive pokrove za dostop v enote. Da se olajša samo namestitev se čistilne naprave dostavijo kot pred-sestavljene. BIOROCK enote izkoriščajo unikatno tehnologijo bio-filma s specifičnimi funkcijami in karakteristikami s katerimi dosežemo efluent brez vonjav, ki je primeren tudi za zalivanje ali pa se ga uporabi v sistemih za sekundarno (sivo) vodo. Zaradi visoke kvalitete očiščene, se lahko po potrebi le-ta izpusti tudi v občutljive vodotoke.

ECOROCK-5000

Kapaciteta
Kapaciteta PE 30 oseb
Kapaciteta 5000 litri
Dimenzije
Dolžina 3500 mm
širina 1150 mm
Višina 2175 mm
Teža 680 kg
Volumen 5000 litri

Bi radi izvedeli več?

Jörg Reder je naš Commercial Manager International in Vam bo hitro pomagal pri vseh Vaših tehničnih in komercialnih vprašanjih.

Lahko stopite v stik z Jörg preko telefona; pokličite +352 26 65 00 26 35 ali uporabite obrazec, da pošljete sporočilo.

Ali uporabite Skype!

Kliknite sem da preko Skype pokličete Jörg (Telefonski in Skype kontakt sta dosegljiva samo med delovnim časom)

Vsa polja so obvezna