BIOROCK Multirock
Velika čistilna naprava ECOROCK-5000 - do 300 PE v vzporedni vezavi

MULTIROCK: ECOROCK-5000 čistilne naprave z vzporedno namestitvijo

V kolikor so BIOROCK-5000 enote nameščene vzporedno omogočajo kapacitete za 60, 90, 120, 180 oseb (P.E.) itd.

BIOROCK-5000 enote so lahko nameščene vzporedno za primarnim usedalnikom, pulznim jaškom (FCC) in razdelilnim jaškom (SB). FCC deluje kot ‘glavni rezervoar’ in omogoča umirjen pretok skozi razdelilni jašek ter garantira enakomeren dotok do vsake BIOROCK enote. Veriga razdelilnih jaškov se uporabi takrat, ko se pojavi potreba po razdelitvi pretoka v primeru, da so vzporedno nameščene več kot 3 enote.

Revolucionarna tehnologija

BIOROCK enote so opremljene enote za ravnanje z odpadnimi vodami, ki zagotavljajo stalno kvaliteto efluenta, ki ustreza najvišjim standardom. Tehnika biološkega čiščenja ne zahteva električne energije ali gibljivih delov. Posledica tega so izredno nizki stroški vzdrževanja in obratovanja z najvišjo možno zanesljivostjo. Enote so sestavljene iz rezervoarjev za katere se uporablja zelo odporen HDPE (polietilen visoke gostote), vsebujejo pa tudi lahke in nevpadljive pokrove za dostop v enote. Da se olajša samo namestitev se čistilne naprave dostavijo kot pred-sestavljene. BIOROCK enote izkoriščajo unikatno tehnologijo bio-filma s specifičnimi funkcijami in karakteristikami s katerimi dosežemo efluent brez vonjav, ki je primeren tudi za zalivanje ali pa se ga uporabi v sistemih za sekundarno (sivo) vodo. Zaradi visoke kvalitete očiščene, se lahko po potrebi le-ta izpusti tudi v občutljive vodotoke.

BIOROCK Multirock

Kapaciteta
Kapaciteta PE >60 oseb

Bi radi izvedeli več?

Jörg Reder je naš Commercial Manager International in Vam bo hitro pomagal pri vseh Vaših tehničnih in komercialnih vprašanjih.

Lahko stopite v stik z Jörg preko telefona; pokličite +352 26 65 00 26 35 ali uporabite obrazec, da pošljete sporočilo.

Ali uporabite Skype!

Kliknite sem da preko Skype pokličete Jörg (Telefonski in Skype kontakt sta dosegljiva samo med delovnim časom)

Vsa polja so obvezna