321

O podjetju BIOROCK | Trajnostno čiščenje odpadnih voda

PODJETJE

Podjetje BIOROCK, ustanovljeno leta 1988, je znano po svojem strokovnem znanju na področju čiščenja gospodinjskih odpadnih voda. Podjetje ima globalno vizijo poslovanja - od notranjega razvoja svojih izdelkov do širitve mednarodne prodajne mreže.

V zadnjih 25 letih je podjetje BIOROCK izvedlo uspešne projekte po vsem svetu.

Paleto certificiranih rešitev za čiščenje odpadnih voda je mogoče uporabiti ne le za čiščenje odpadnih voda iz posameznega stanovanja, temveč tudi za skupine hiš, restavracije, hotele, kampe, ustanove (šole, dvorane itd.),poslovne pisarne in stanovanjske bloke.

NAŠA EKIPA

Ekipo strokovnjakov BIOROCK sestavljajo strokovnjaki, ki so navdušeni nad svojim delom in okoljskimi izzivi zaščite vode.

Energija naših raziskovalcev zagotavlja razvoj novih konceptov čiščenja, ki se v sodelovanju z nacionalnim raziskovalnim centrom preizkušajo v živem" okolju.

Naš oddelek za raziskave in razvoj je opremljen z najboljšimi in najsodobnejšimi programi za načrtovanje in je sposoben načrtovati najboljše rezervoarje, saj obvlada spremenljivke trdnosti materialov, odpornosti na pritiske tal in vode, geometrije in debeline sten.