321

O družbi BIOROCK | Trajnostne rešitve za čiščenje odpadnih voda

BIOROCK - VODILNI NA PODROČJU INOVATIVNEGA ČIŠČENJA ODPADNIH VODA

Podjetje BIOROCK je bilo ustanovljeno leta 1988 z vizijo ustvarjanja inovativnih, trajnostnih metod čiščenja odpadnih voda brez škodljivih vplivov na okolje. Od svoje ustanovitve smo se razvili v mednarodno priznano vodilno podjetje na področju inovativnih neelektričnih tehnologij čiščenja odpadnih voda na kraju samem in razpršenih tehnologij. Te metode čiščenja odpadne vode so primerne tako za stanovanjske kot poslovne namene, velike in majhne.

Po 32 letih je družba BIOROCK zastopana v več kot 75 državah po vsem svetu in ima številne certifikate. Ponosni smo, da zagotavljamo visokokakovostne, inovativne in revolucionarne postopke čiščenja gospodinjstvom in ustanovam po vsem svetu.

NAŠE IZKUŠNJE

Smo edini strokovnjak za odpadne vode, ki se osredotoča predvsem na inovacije. Zaradi naših revolucionarnih tehnik in dolgoletne
dediščine, se še naprej razvijamo in vsak dan povečujemo svoje znanje in strokovnost. Prepričani smo, da je treba delo opraviti pravilno, že prvič.
Zato vse naše namestitve nadzorujejo naši usposobljeni strokovnjaki s certifikatom BIOROCK.
Naše 32-letne izkušnjein globalna podpora pričajo o naši strokovnosti in strokovnem znanju na področju čiščenja odpadnih voda.

NAŠA VIZIJA

Naša vizija je postati številka ena na področju čiščenja odpadnih voda in sprožiti globalno revolucijo v načinu recikliranjain čiščenju odpadnih voda.
Skrbimo za spodbujanje trajnostne prihodnosti našega planeta.

NAŠE POSLANSTVO

Inovacije izdelkov, trajnost in podpora so ključne besede našega poslanstva. Naš cilj je še naprej proizvajati inovativne
izdelke z našimi revolucionarnimi tehnikami in tehnologijami. Naša strast do varovanja okolja nas spodbuja, da še naprej
proizvajamo preproste in varčne izdelke z nizkim ogljičnim odtisom, ki zahtevajo minimalno letno vzdrževanje.
Naše sisteme je mogoče 100-odstotno reciklirati, mi pa smo predani ohranjanju teh odgovornih metod.

NAŠA ZAVEZA

Obstaja pet stebrov, na katerih rastemo in h katerim se zavezujemo pri naših izdelkih in postopkih

Kakovost

V podjetju BIOROCK smo obsedeni s kakovostjo. To pomeni, da pri naših izdelkih, namestitvah in podpori uveljavljamo le izdelke najvišjega kalibra. Ta kakovost se kaže v vsem, kar počnemo, od naših vrhunskih izdelkov do zapletenih programov usposabljanja, ki jih izvaja ekipa strokovnjakov.

Odličnost

Naša raven strokovnega znanja in pozornost do podrobnosti zagotavljata le najboljše in najzanesljivejše izdelke in storitve - trgu zagotavljamo vrhunsko rešitev za kanalizacijo.

Revolucionarni

Revolucionarne tehnike in pozorno spremljanje ponovnega izumljanja naših izdelkov nam omogočajo, da prevzamemo vodilno vlogo in vedno ostanemo korak pred inovacijami na področju odpadnih voda.

Trajnost

Zelo skrbno skrbimo za trajnost izdelkov, kar je ena od naših osrednjih nalog. Naši izdelki so edinstveno zasnovani tako, da so trajnostni tako za naše stranke kot za okolje.

Podpora

Edinstvena ponudba storitev družbe BIOROCK upošteva preteklost, sedanjost in prihodnost. Naši končni uporabniki in partnerji so prepričani, da smo prav tako kot vi zavezani boljšemu jutri.

Želite stopiti v stik z nami?

Pozdravljeni, sem José Manuel Rodríguez , BIOROCK-ova International Sales Director. Stopite v stik z nami za BREZPLAČNO oceno projekta.

Kje se nahajate?

Kdo ste vi?

Vaši kontaktni podatki

Phone prefix is set automatically after selecting country

Katera vrsta izdelka vas zanima?

Če izberete drugo, to navedite v polju za opombe.

Vaše povratne informacije