SISTEM ČIŠČENJA ODPADNE VODE Z VEČ KAMNI
VISOKOZMOGLJIVA IN MODULARNA REŠITEV ZA ČIŠČENJE ODPADNE VODE

DO 300 OSEB

MULTIROCK, neelektrični sistem za čiščenje odpadne vode z visoko zmogljivostjo

Potrebujete sistem za čiščenje odpadne vode za več kot 30 oseb? V podjetju BIOROCK imamo za vas pravo rešitev! Naš sistem MULTIROCK je odlična rešitev za čiščenje odpadne vode z zmogljivostjo do 30 oseb. Sistem MULTIROCK je sestavljen iz vzporedno nameščenih čistilnih enot ECOROCK-5010 in je modularni sistem, ki vam zagotavlja najboljše rezultate čiščenja, hkrati pa je enostaven za namestitev. Zasnovan je bil posebej za lažje odstranjevanje odpadne vode z visoko zmogljivostjo za skupnosti z več kot 30 osebami.

Ko so enote ECOROCK-5010 nameščene vzporedno, lahko poskrbijo za 30, 60, 90, 120, 180, oseb (P.E.) itd.

Rešitve MULTIROCK so idealne za manjše kolektive, koče, restavracije, kampe ali drugo infrastrukturo.

ŽELIM BREZPLAČNO OCENO PROJEKTA

ŽELIM PONUDBO

PREDNOSTI IN KORISTI
SISTEM MULTIROCK Z VISOKO
ZMOGLJIVOSTJO

ECOROCK-5010 
& MULTIROCK
Električni obrati Obrati z organskimi mediji
Visoka življenjska doba medija      
Nizki obratovalni stroški      
Minimalno letno vzdrževanje      
Minimalno letno vzdrževanje      
Brez vonja      
Dolgi intervali črpanja iz greznic      
Brez električnega napajanja      
Tihi      
Dolga obdobja odsotnosti      

EDINSTVENI MEDIJI BIOROCK

Low Maintenance Wastewater Treatment Plant
Superior purification sewage treatment
Eco Friendly Wastewater Treatment
Inorganic wastewater treatment

To poznejšo fazo postopka določajo plasti medija BIOROCK. Medij BIOROCK je predhodno obdelan z encimi, da se doseže hiter zagon in spodbudi rast ustrezne vrste bakterij. Te bakterije se v velikem številu naselijo v medij in hitro prebavijo organske odpadke.

Filozofija obdelave je bila razvita na podlagi kombinacije aerobne/anoksične biološke razgradnje in filtracije. Prednost tehnologije BIOROCK je tudi v tem, da so zahteve po vzdrževanju minimalne in zmožnost obvladovanja občasnih (sezonskih) obremenitev. (npr. počitniške hiše, safari hišice, kampi itd.)

NAŠ EKSKLUZIVNI MEDIJ JE ODPOREN NA RAZGRADNJO, STABILEN IN TRAJNOSTEN - SISTEM ČIŠČENJA TAKO DOLGOROČNO UČINKOVITO DELUJE. NAJDETE GA IZKLJUČNO V SISTEMIH BIOROCK.

Ecorock-5010

Prostornina 5000 Litrov
Dimenzije (v mm)
Dolžina širina višina
3800 1150 2285

Teža (prazen)

567 Kg

Prenosi Tehnični list

MULTIROCK HIGH CAPACITY DOMESTIC WASTEWATER TREATMENT

REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA ECOROCK-5010

 

Ta inovativna tehnologija zagotavlja dosledno visokokakovostno odpadno vodo, ki izpolnjuje vse najstrožje standarde. Naša učinkovita tehnika biološkega čiščenja, ki jo poganja narava, ne potrebuje električne energije in nima gibljivih delov, zato so stroški vzdrževanja in delovanja še posebej nizki.

Naprave so vgrajene v trpežne rezervoarje iz HDPE z lahkimi, nizkoprofilnimi pokrovi za dostop. Naprave so dobavljene kot celoten paket za preprosto namestitev. Čistilna enota ECOROCK uporablja edinstveno tehnologijo fiksne biološke folije s posebnimi funkcijami za doseganje izcedne vode brez vonja, primerne za namakanje ali ponovno uporabo v sistemu sive vode.

ECOROCK 5010 BIOROCK WASTEWATER TREATMENT

KLJUČNE ZNAČILNOSTI ČISTILNE NAPRAVE BIOROCK MULTIROCK

Non electric wastewater treatment plant
Odourless wastewater treatment plant
Eco Friendly sewage treatment plant
Sustainable wastewater treatment
Quiet wastewater treatment plant

ČISTILNA NAPRAVA BREZ ELEKTRIKE ZA ODPADNE VODE

V skladu s filozofijo blagovne znamke BIOROCK in obstoječo ponudbo sistem MULTIROCK deluje brez električne energije, kar preprečuje tveganje okvare ter zagotavlja minimalne stroške obratovanja in vzdrževanja.

VARČEN IN ZANESLJIV

Stroški nabave rešitve MULTIROCK so še posebej konkurenčni. Prihranke pri nakupu izdelka dopolnjujejo prihranki pri obratovalnih stroških linije MULTIROCK, ki so med najnižjimi na trgu. Sistem MULTIROCK, ki deluje brez električne energije in zato brez mehanskih delov, ki so sinonim za zahtevno vzdrževanje, uporabniku omogoča znatne prihranke pri porabi energije in vzdrževanju sistema.

IZJEMNI REZULTATI ČIŠČENJA

Sistem MULTIROCK je izjemno učinkovit pri čiščenju gospodinjskih odpadnih voda in se je izkazal za enega najbolj učinkovitih sistemov na trgu.

Naša okolju prijazna čistilna naprava, sestavljena iz več vzporedno nameščenih naprav ECOROCK-5010, je skladna z evropskimi predpisi za čiščenje gospodinjskih odpadnih voda in omogoča, da se očiščene odpadne vode odvajajo neposredno v naravno okolje. (Pri lokalnih okrožnih organih se morate pozanimati o lokalnih predpisih za uporabo odpadnih voda za namakanje.)

NADGRADNJA GREZNICE

Če že imate delujočo greznico in jo želite le nadgraditi, je naša čistilna enota ECOROCK popolna rešitev. Primerna je za večino primarnih rezervoarjev na trgu in bo odlično dopolnila vašo greznico.

NA VOLJO JE NOV VEČSTRANSKI RAZDELILNIK

Naš novi večstranski razdelilnik zagotavlja, da se predhodno obdelana odpadna voda dosledno porazdeli po enotah ECOROCK-5010.

Večsmerni razdelilnik je vedno potreben, kadar so vzporedno nameščene 3 ali več enot.

OGLEJTE SI NAŠO CELOTNO PONUDBO DODATNE OPREME

Potrebujete pomoč pri iskanju prave rešitve za svoj projekt?

Kje se nahajate?

Kdo ste vi?

Vaši kontaktni podatki

Phone prefix is set automatically after selecting country

Katera vrsta izdelka vas zanima?

Če izberete drugo, to navedite v polju za opombe.

Vaše povratne informacije