321

BIOROCK - POGOSTA VPRAŠANJA | POGOSTA VPRAŠANJA O OBDELAVI ODPADNIH VODA ZA HIŠNE OBJEKTE

Ali Lahko Dva Prezračevalna Kanala Sistema BIOROCK Združite?

Naš odgovor:

Združevanje dveh prezračevalnih kanalov, odvodnega kanala fermentacijskih plinov iz greznice in prezračevalnega kanala čistilne enote, ni dovoljeno.

Odstavek 4 navodil za vgradnjo na strani 9 priročnika ter sheme na straneh 17 in 18 istega priročnika (priložene vsakemu sistemu) so glede zasnove prezračevanja povsem jasne. Oba prezračevalna kanala morata biti ločena in nameščena v skladu z navodili za namestitev.

Pri obravnavanem sistemu (5EH) BIOROCK dovoljuje združitev dveh prezračevalnih kanalov v enem vodniku od točke, kjer je čim manj ovinkov (zlasti ne 90° ovinkov) in kjer je odsek premera 110 mm homogen. Odgovornost monterja je, da preveri učinkovitost prezračevalnega sistema ob aktiviranju sistema za čiščenje odpadnih voda. Pretok zraka lahko izboljšate tako, da namesto statičnega odsesovalnika namestite vetrni odsesovalnik.

Električno prezračevanje je potrebno le v primeru težav pri zagotavljanju učinkovitega pretoka zraka (dolgotrajne vonjave, nezadovoljiva učinkovitost čiščenja).

V devetih od desetih primerov prisotnost neprijetnega vonja kaže na pomanjkljivo prezračevanje ali slabo razporeditev odvodnih kanalov.

Želite stopiti v stik z nami?

Pozdravljeni, sem José Manuel Rodríguez , BIOROCK-ova International Sales Director. Stopite v stik z nami za BREZPLAČNO oceno projekta.

Kje se nahajate?

Kdo ste vi?

Vaši kontaktni podatki

Phone prefix is set automatically after selecting country

Katera vrsta izdelka vas zanima?

Če izberete drugo, to navedite v polju za opombe.

Vaše povratne informacije