321

BIOROCK - POGOSTA VPRAŠANJA | POGOSTA VPRAŠANJA O OBDELAVI ODPADNIH VODA ZA HIŠNE OBJEKTE

Ali Lahko Izberemo Greznice, Ki Niso Iz BIOROCKA?

Naš odgovor:

V odgovor na vaše vprašanje glede uporabe enot za obdelavo BIOROCK z greznico, ki ni BIOROCK, lahko potrdimo, da je to tehnično mogoče, vendar bomo to preverili glede garancijskih vprašanj.

Konfiguracija z greznico ni značilna samo za Združeno kraljestvo. Nemčija na primer prav tako priznava montažo enote za obdelavo BIOROCK z drugimi greznicami z oznako CE.

Pregradna stena v greznici je obvezna v skladu z nemško zakonodajo, ki smo jo standardizirali, da bi optimizirali našo ponudbo izdelkov.

Lahko potrdimo, da se lahko enote za obdelavo BIOROCK uporabljajo skupaj z vsemi greznicami, če imajo oznako CE, so učinkovite, ustrezne velikosti in opremljene s predfiltrom.

Učinkovitost čiščenja ne vpliva, garancijski pogoji za čistilno enoto ostanejo nespremenjeni, navodila za vgradnjo in vzdrževanje pa so enaka. Upoštevati je treba posebna navodila proizvajalca zadevne greznice.

Želite stopiti v stik z nami?

Pozdravljeni, sem José Manuel Rodríguez , BIOROCK-ova International Sales Director. Stopite v stik z nami za BREZPLAČNO oceno projekta.

Kje se nahajate?

Kdo ste vi?

Vaši kontaktni podatki

Phone prefix is set automatically after selecting country

Katera vrsta izdelka vas zanima?

Če izberete drugo, to navedite v polju za opombe.

Vaše povratne informacije