321

BIOROCK - POGOSTA VPRAŠANJA | POGOSTA VPRAŠANJA O OBDELAVI ODPADNIH VODA ZA HIŠNE OBJEKTE

Ali Lahko Očiščeno Vodo Iz Iztoka Enote BIOROCK Uporabljate Za Namakanje?

Naš odgovor:

Neelektrični sistem za čiščenje odpadnih voda BIOROCK se je izkazal za enega najbolj učinkovitih sistemov na trgu. (Rezultati učinkovitosti čiščenja, izraženi v odstotkih, so naslednji: BPK: 99 %, KPK: 96 %, SS: 99 %.) Biološki filter, ki je skladen z evropskimi predpisi za čiščenje gospodinjskih odpadnih voda, omogoča, da se očiščene odpadne vode odvajajo neposredno v naravno okolje. Te odpadne vode so organskega izvora in predstavljajo potencialno tveganje za zdravje; odpadnih voda ni mogoče neposredno ponovno uporabiti v enakem stanju. V Združenem kraljestvu je treba zagotoviti infiltracijo očiščene odpadne vode, za izpust v zbiralnik ali v naravno okolje pa je treba pridobiti dovoljenje.

Ko preverite vse možnosti, se obrnite na lokalne okrožne organe, da ugotovite lokalne regulativne zahteve glede uporabe izcednih voda za namakanje.

Zakonodaja prepoveduje vsak stik s prečiščenimi odpadnimi vodami. Zato zalivanje z razpršilci ni dovoljeno. Podzemno namakanje okrasnega vrta je lahko dovoljeno. Uporaba prečiščene vode za zalivanje rastlin, namenjenih za prehrano ljudi, je prepovedana.

Želite stopiti v stik z nami?

Pozdravljeni, sem José Manuel Rodríguez , BIOROCK-ova International Sales Director. Stopite v stik z nami za BREZPLAČNO oceno projekta.

Kje se nahajate?

Kdo ste vi?

Vaši kontaktni podatki

Phone prefix is set automatically after selecting country

Katera vrsta izdelka vas zanima?

Če izberete drugo, to navedite v polju za opombe.

Vaše povratne informacije