321

BIOROCK - POGOSTA VPRAŠANJA | POGOSTA VPRAŠANJA O OBDELAVI ODPADNIH VODA ZA HIŠNE OBJEKTE

Kaj Vključuje Postopek Razmaščevanja?

Naš odgovor:

Tako kot pri vseh drenažnih sistemih se tudi pri greznicah, odvisno od same enote (nakloni, razdalje itd.), maščoba in plavajoče usedline, ki so večinoma posledica kuhanja in pranja perila, v ceveh med hišo in greznico usedajo in strdijo, kadar enota ne obratuje veliko ali pa v določenem obdobju sploh ne obratuje. Vaš monter vam bo svetoval, da namestite kontrolne cevi s čepom, ki omogočajo enostavno vzdrževanje v primeru zamašitve.

Za greznico: ko je enota izključena, je treba predfilter preprosto sprati s čisto vodo (to je krtača, ki se nahaja na izhodu iz greznice), da se prepreči, da bi se nakopičene snovi sčasoma strdile in zamašile filter. Odvisno od enote, če je potreben lovilec maščob, ga je treba izprazniti pred vsakim izklopom. Ti previdnostni ukrepi veljajo za vse sisteme, ki so na voljo v naši ponudbi, po daljšem obdobju zaustavitve.

Na čistilno enoto BIOROCK to ne vpliva, saj to točko dosežejo le predhodno očiščene odpadne vode, ki ne vsebujejo maščob. Vsako leto je treba preprosto opraviti vizualni pregled v skladu z našimi navodili za uporabo. Priporočamo, da ob zagonu po šestih mesecih nedelovanja pustite teči čisto vodo, dokler ne steče neposredno v samo enoto BIOROCK; tako boste lahko preverili pravilen pretok skozi razdelilnik in ponovno navlažili medij BIOROCK. V filtru BIOROCK ne smete uporabljati nobenih dodatkov.

Priporočamo, da letno servisiranje enote zaupate strokovnjaku. Če vaš monter ne more ponuditi pogodbe o vzdrževanju, vas lahko povežemo s specializiranim podjetjem, za katerega lahko zaprosite na kontaktni strani naše spletne strani.

Želite stopiti v stik z nami?

Pozdravljeni, sem José Manuel Rodríguez , BIOROCK-ova International Sales Director. Stopite v stik z nami za BREZPLAČNO oceno projekta.

Kje se nahajate?

Kdo ste vi?

Vaši kontaktni podatki

Phone prefix is set automatically after selecting country

Katera vrsta izdelka vas zanima?

Če izberete drugo, to navedite v polju za opombe.

Vaše povratne informacije